Bine ati venit!

Nu neglijati importanta consultarii unui avocat sau a unui consilier juridic!





Oferim asistenta juridica, consultanta juridica, negocieri in domeniul dreptului civil, drept comercial, dreptul familiei, drept international. De asemenea oferim consultanta in retrocedari, infiintare firme, procese de divort sau partaj, procese de mostenire, succesiune, intabulare.






Cautare

vineri, 5 februarie 2010

Dreptul Afacerilor

Va putem asista sa incheiati un contract de cesiune care sa va protejeze interesele. Care sa stipuleze clar drepturile si obligatiile dumneavoastra in cazul in care lucrurile nu stau asa cum ati crezut la incheierea contractului. Putem sa urmarim sau sa efectuam inregistrarea la Registrul Comertului a cesiunii. Suntem capabili sa obtinem executarea silita a obligatiilor stipulate in contract daca acestea nu sunt indeplinite de bunavoie.
Nu neglijati importanta consultarii unui consiler juridic/avocat inainte de tinerea unei adunari generale, in timpul acesteia sau dupa luarea hotararilor. Informati-va asupra drepturilor Dvs.!

1. Registrul comertului.
Consultanta juridica in orice probleme legate de constituirea, dezvoltarea activitatii sau dizolvarea societatilor comerciale; intocmirea actelor constitutive ale societatilor comerciale, a actelor aditionale (posibilitate de atestare data, continut act, identitate semnatari) precum si indeplinirea oricaror proceduri legale pentru inregistrarea acestora; asistenta juridica in pregatirea si derularea Adunarii Generale a Asociatilor/Actionarilor; asistenta juridica pentru cesiunea/preluarea de parti sociale/actiuni in societati deja existente, inclusiv de la diverse autoritati publice, in cadrul procedurilor de privatizare (asistenta la negocierea si semnarea contractelor; asistenta in vederea indeplinirii tuturor procedurilor legale); asistenta juridica in desfasurarea activitatii societatilor etc; reprezentare si asistenta juridica la reorganizarea societatilor, precum si in procedurile de lichidare judiciara si faliment.

1. Redactare actiuni judecatoresti - civile, comerciale si penale.
2. Recuperare debite si/sau bunuri.
3. Executare debitori.
4. Reprezentare in fata executorilor judecatoresti.
5. Constituire dosare de executare debitori.
6. Demersuri si precizari juridice.
7. Obtinere de situatii juridice.
8. Gasirea de solutii legale pentru executarea optima si in timp a sarcinilor atribuite.
9. Proceduri de drept societar, inclusiv in fata Registrului Comertuilui Bucuresti si Ilfov.
10. Efectuarea procedurilor cerute de lege in fata unor institutii si autoritati publice.
11. Reprezentarea intereselor societatii in fata notarului, autoritatilor si institutiilor publice.
12. Analizarea contractelor existente intre societate si furnizori - clienti si adaptarea lor conform legislatiei comerciale si civile si intereselor societatii.
13. Solutionarea problemelor aparute in activitatea societatii din punct de vedere legal.
14. Redactari cereri de chemare in judecata, intampinari, plangeri conventionale, plangeri penale, convocari la conciliere, memorii, sesizari, adrese, etc.
15. Gestionarea documentelor cu caracter juridic.
16. Redactare corespondenta comerciala, de acte co continut juridic, norificari, somatii, contracte civile si comerciale.
17. Obtinere autorizatii necesare functionarii societatii.
18. Instante – Judecatorii, Tribunal, Curtea de Apel, Curtea Suprema: depuneri cereri: punere - repunere pe rol, cerere in anulare, cereri recurs, intampinari, etc.
19. Registrul Comertului – Societati Comerciale: constituiri, modificari, dizolvari, radieri, autorizari, etc.
20. Camera de Munca Ilfov: contracte de munca pentru straini, premis de munca si de sedere, adeverinte medicale, etc.
21. Poilitia Rutiera: inmatriculari masini pentru persoane fizice si juridice, radieri, etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu